tirsdag 17. april 2012

声をなくした歌歌い

Ok. Igjen, sorry for så få updates, men har ikke hatt tid til så mye extracurricular kreativitet i det siste. Jeg har sagt i flere kommentarer at jeg håper å begynne med Like Totally igjen i løpet av neste måned, og jeg står på for å få det til.
Har kjøpt papir og greier ^-^b

Jeg kan fortelle litt på band-fronten da. Vi hadde konsert på søndag, i Kinchijouji. Et livehouse som heter Crecendo. Et band som heter Four letter words hadde release party, og ett av bandene fra den kvelden hadde trukket seg, så vi ble invitert. Det var ganske spontant, og vi har bare visst om det i litt over en uke. Ikke så lett å få folk til å komme.
Det som værre var, var at jeg for lenge siden hadde merket av dagen før i kalenderen. Turnéfinale-festen til ROACH. Ikke akkurat noe jeg bare kan skippe.
Jeg skulle ta det rolig, men så gikk det visst litt hardt for seg likevel. Du kan lese mer om det her, hvis du vil: http://hoshifune.blogspot.jp/2012/04/why-you-have-to-go-make-things-so.html

I hvertfall, sånn var formen min på søndagen:

Jeg er den grelle klædden i høyre hjørne, som ikke viser fjeset.
På lydprøven fikk jeg ut overraskende mye stemme, men på de hardeste bitene føltes det som om hodet mitt skulle eksplodere ("...som en kvise..." som Chester Bennington engang sa, lol), og Cat sa jeg ble helt rød i trynet.

Her er Cat. Loyal staff.
lol på Visual Kei-gutter i bakgrunnen. Sminkerommet var konstant fullt, selv om det bare var to jenter som skulle opptre hele kvelden.

Jeg sendte en mail til en venn som også synger i band og spurte om råd, han sa jeg kunne kjøpe en ... Kyouseihatekiganryou... på apoteket, og drikke det på tom mage, sånn en time før jeg skulle synge. Det er en slags utrekur.
Tilfeldigvis var det en av guttene i et annet band som hadde ... en sånn en, så jeg fikk prøvde det.

Fy helvete det smakte dritt! Og jeg kunne ikke bare blande det i vann heller, jeg måtte helle pulveret i munnen, litt etter litt, og svelge det sakte med vann....
Utrolig nok tror jeg det hjalp litt. Jeg greide å få ut litt mer stemme, og konserten gikk ok, selv om stemmen brast her og der.
Jeg har litt dårlig samvittighet for de vennene som faktisk kom hele veien til Kichijouji for å se oss.
Etterpå ble jeg kvalm og kasta opp, så jeg veit ikke helt om jeg tør å annbefale Kyouseihatekiganryou ... Annbefaler vaffel alle å ikke drikke alkohol på kvelden før en konsert. Jeg kan fortsatt bare så vidt snakke, nå to dager seinere O__O

2 kommentarer: