søndag 1. januar 2012

Viva violent fellow

Har lekt mye med idéen å engang lage "Psychos after Midnight" til en dritlang voldelig drama-tegneserie, og en dag i timen lagde jeg en side bare på gøy.

I've been toying with the idea of making "Psychos after Midnight" in to a long violent epic comic, and one day in class I made a page just for fun.

Det er ikke meningen at det skal være morsomt eller no, bare for å prøve ut å lage tegneserie på denne måten. Altså med blyant, på A4-ark til og med, for at det skulle gå så fort som mulig :p
Dette er ikke en scene fra historien (vel, ikke ennå), men det er et sansynelig scenario.

Mulig jeg har skrevet om det før, men for de som ikke veit hva Psychos after Midnight er (de fleste, regner jeg med^^;), så er det en historie jeg skriver litt på nå og da, for å holde den kreative delen av hjernen i gang. Skreiv mye på den mens jeg jobba i kassa.
Den handler om Iwao og Shouhei, som er to veldig usympatiske gutter med en lidenskap for slossing og stjeling og sjefing. Tror jeg egentlig begynte å skrive en gang i tiden fordi jeg ville øve meg på å lage personer som jeg faktisk ikke selv likte :p
Begynte å legge den ut på nettet en gang også, men det ble for slitsomt å skrive alt inn på dataen. Planen var egentlig å ikke bry seg om jeg skreiv noe bra eller ikke.

Hadde vært gøy å gjøre det til en tegneserie en gang, men for øyeblikket er den alt for omfattende.


I havn't done a English translation yet. The thing is, it's not supposed to be funny or anything. I wanted to try out making a comic just with pencil, and on A4 sheet, to make it really fast. This scene isn't actually in the story (yet), but it's a likely scenario.


"Psychos after Midnight" is a story I'm writing now and then, to keep the creative part of my brain moving. I wrote a lot while I was working the cashier :p


It's about two rather unsympathetic dudes called Iwao and Shouhei, who have a passion for fighting, stealing and bossing people around. I think I started writing it once upon a time, to practice making characters that I didn't personally like^^;


I started posting it on the web as well, but it's just taking too long to write it all in on the computer and editing it. The original idea was to just write and not worry about wether it was any good.


Would have been fun to make it into a comic at some point, but right now it's just too long and messy.

2 kommentarer:

  1. oooh:) Jeg elsker tegneserier skrevet med blyant:) Håper du gjør mer av dette...

    SvarSlett
  2. Yayy! Har en idé til en scene jeg vil lage neste gang, må bare få tid ^^ Har forresten snart skissene til neste kapittel av Hagen klart, så skal sende dem til deg!

    SvarSlett